Pemula mengambil Bitcoin

Pemula mengambil Bitcoin

Saya terjumpa di Bitcoin beberapa tahun yang lalu. Ketika itu saya telah tertipu dengan kebaharuan yang menggunakan Mata Wang yang tidak beroperasi di bawah peraturan-peraturan Mata Wang telah dijalankan di bawah ke atas beribu-ribu. Saya agak tidak ingat tahun apa itu mungkin sekitar 2012 saya andaikan. Saya benar-benar mahu terlibat dengan yang pada masa itu tetapi ia seolah-olah bahawa halangan agak menakutkan dan saya tidak menghabiskan masa untuk memikirkan bagaimana untuk mendapatkan tangan saya mengenai bitcoin beberapa. Mara cepat 2015 dan November ataupun mungkin lewat Oktober saya berada sekali lagi melihat Bitcoin melalui Kumpulan yang dikenali sebagai Bitclub. Mereka ditawarkan proposisi yang unik di mana anda boleh membeli saham dalam operasi perlombongan dan mendapat manfaat daripada keuntungan secara harian. Aku dikelepet hawed selama beberapa minggu dan akhirnya ditarik pencetus pada akhir bulan November. Saya menyertai Bitclub dan membeli saham perlombongan pertama saya.

Ia mengambil masa 10 hari untuk menyedari apa-apa jenis kembali kerana dasar bahawa peralatan mesti dibeli sebelum mendapat keuntungan dan mereka memohon tempoh menunggu sepuluh hari ini. Selepas 10 hari sehingga saya mula menerima bitcoin. Pembayaran awal saya adalah kira-kira satu dolar. Separuh daripada dolar itu pergi ke arah diberikan saham lain $.50 boleh digunakan berapa aku melihat berpadanan. Saya sama ada boleh melabur semula ia atau saya boleh menjual dolar atau mana-mana matawang lain untuk perkara itu.

Apa yang berlaku kepada yang lain-lain $.50 yang mendapat reinvested? Baik ia digunakan untuk membeli saham tambahan separa dalam operasi perlombongan. Ini tidak berlaku dengan serta-merta kerana terdapat ambang setengah peratus daripada harga saham perlombongan sebelum anda membeli sebahagian saham dan dalam kes ini ia akan mengambil masa kira-kira lima hari kerana jumlah itu adalah $2.50.

Cukup menakjubkan selepas 10 hari perkongsian separa ini akan mula bitcoin pada kadar yang sama yang bahagian penuh saya memperolehi pendapatan. Jadi untuk menjelaskan ini untuk frasa selepas lima hari saya am kini pendapatan bitcoin saham 1.005. Dan selepas lima hari sahaja lagi saya saya memperolehi bitcoin pada a Saham-saham 1.01 dan sebagainya dan sebagainya. Apakah ini adalah faedah kompaun pada steroid. Jadi lebih beberapa bulan telah terlibat dengan ini saya mempunyai purata kira-kira 2/10 peratus setiap hari kenaikan saham perlombongan saya atau kira-kira 6% setiap bulan. Dengan perbankan hari membayar yang tidak seberapa. 001% setahun pelaburan ini benar-benar trounces apa-apa pulangan yang anda dapat dari akaun bank dalam stok purata melakukan 7 atau 8% setahun dan ini membuat hampir yang banyak setiap bulan.

Saya perlu menyebut Walau bagaimanapun saya melabur setiap bitcoin yang saya lakukan ketika ini adalah saya cuba untuk membina saham dalam operasi lombong berkenaan secepat mungkin. Cara anda beroperasi ini adalah terpulang kepada anda dan dengan jumlah minimum 50% dari pendapatan perlombongan reinvested jika anda hanya melakukan yang anda masih akan membuat kira-kira 3% setiap bulan.

Satu lagi fenomena yang menarik tentang semua ini ialah bahawa sebahagian besar bitcoin telah naik eskalator untuk. Saya awal beli masuk adalah kira-kira $338 setiap bitcoin dan pada hari ia berlegar antara 450 dan $460. Jadi bukan sahaja saya mendapat faedah daripada saham-saham bitcoin perlombongan saham yang telah meningkat nilai hanya disebabkan oleh hakikat bahawa bitcoin telah bergerak lebih tinggi dan lebih tinggi.

Jadi di mana saya fikir ini semua mengetuai mata pemula. Dengan majoriti kerajaan Sedunia sepenuhnya daripada kawalan dan perbelanjaan, ditambah pula dengan penurunan nilai matawang matawang utama dunia yang ramai orang sedang mencari tempat untuk meletakkan wang yang tidak mudah meraih oleh kerajaan. Terdapat kedai-kedai kekayaan untuk emas perak dan lain-lain logam berharga serta akaun bank di luar negara dan harta tanah. Saya fikir Bitcoin menawarkan kelebihan kenderaan ini serta ia mengelakkan beberapa kelemahan seperti kos penyimpanan fizikal yang dikaitkan dengan logam berharga atau kos yang berkaitan dengan harta tanah yang tipikal seperti pemeliharaan dan cukai.

Adakah bitcoin tanpa risiko? Tentu sekali tidak. Terdapat risiko sedia ada dan segala-galanya. Ketidakstabilan di Bitcoin boleh membuktikan bahawa walaupun kemeruapan yang telah lebih kurang tempahan. Saya fikir bahawa bitcoin mempunyai masa depan yang cerah sebelum ia dan jika ekonomi dunia dan negara precarious mereka mula jatuh Berani bertaruh bahawa ramai orang akan mengambil lihat keras melindungi aset-aset mereka yang menggunakan bitcoin dan kenderaan lain.